WE KNOW YOUR SKIN

Česta pitanja i odgovori

Da biste što lakše i brže pronašli odgovor na pitanje, za vas smo prikupili najčešća pitanja i upisali odgovore. Ako ne pronađete odgovor, možete nam se javiti. Rado ćemo odgovoriti na svako pitanje.

Osnovna filozofija na kojoj se temelje razvoj i proizvodnja proizlazi iz sljedećih načela:
• razumna uporaba i zaštita prirodnih resursa,
• poštovanje društvenih i ekoloških standarda,
• dosljedna društvena, kulturna i ekološka obveza na mnogim područjima,
• suvremene, dugoročne strategije za sigurnu budućnost.

Proizvodnja se temelji na međusobnom utjecaju prirode i tehnologije, u cilju postizanja savršene ravnoteže. Pritom je središnji fokus na:
• Prioritetnoj uporabi prirodnih sastojaka kao što su tvari svojstvene koži: hijaluronska kiselina, proteinski moduli, vitamini.
• Uporaba djelatnih tvari najrazličitijih biljnih ekstrakata koji odgovaraju ekološkim i dermatološkim standardima.
• Potpora u obliku sintetičkih ili biotehnoloških tvari kada je to prikladno i kada koža to dobro podnosi.

Visoka kvaliteta kozmetike dr. Grandel osigurava se u okviru vlastitih kapaciteta (laboratoriji i proizvodni pogoni u Augsburgu u Njemačkoj) i u globalnoj mreži s vodećim znanstvenim laboratorijima. Prilikom internog i eksternog osiguravanja kvalitete učinkovitost i prikladnost proizvoda postižu se poštovanjem strogih propisa koje nadziru neovisni znanstveni instituti i klinike primjenom dermatoloških testova na dragovoljcima.

Kozmetika je namijenjena za svakoga! Krajnje kupce, kao i stručnjake koji provode profesionalnu njegu. Više od 15.000 kozmetičarki po cijelom svijetu u svojem radu upotrebljava kozmetiku Dr. Grandel i posebnim tretmanima stvara nezaboravne trenutke dobrog raspoloženja i njege.

Najvažniji su kriteriji učinkovitost i tolerancija kože. Mnogobrojni visokoučinkoviti proizvodi upotrebljavaju se jedan za drugim. Koža ih optimalno apsorbira i podnosi, što doprinosi postizanju općeg rezultata.

Sastojci visoke kvalitete: Dr. Grandel koristi samo najbolje sastojke u svojim proizvodima, uključujući prirodne biljne ekstrakte, vitamine i minerale, kako bi stvorio formule koje su učinkovite i nježne za kožu.

Vidljivi rezultati: Mnogi su korisnici izjavili da su imali vidljiva poboljšanja u izgledu svoje kože nakon korištenja Dr. Grandel proizvoda, uključujući smanjenje finih linija i bora, poboljšanu hidrataciju te podatniji i ujednačeniji ten.

Širok raspon: Dr. Grandel nudi širok raspon proizvoda koji odgovaraju različitim tipovima kože i problemima, uključujući tretmane protiv starenja, hidratantne kreme, serume i još mnogo toga.

Preporučeno od strane dermatologa: proizvode Dr. Grandel preporučuju dermatolozi i stručnjaci za njegu kože, što ih čini pouzdanim izborom za one koji žele poboljšati zdravlje svoje kože.

Bez okrutnosti: Dr. Grandel je predan korištenju etičkih i održivih praksi u svom proizvodnom procesu i ne testira svoje proizvode na životinjama.

Općenito, kozmetika Dr. Grandel ugledni je brend s visokokvalitetnim proizvodima koji mogu pomoći u poboljšanju zdravlja i izgleda vaše kože.

Kozmetika Dr. Grandel nudi izvrsne proizvode za njegu koji odgovaraju zahtjevima pojedine kože i svakom tipu kupca.

Za pomoć u traženju proizvodi su na internetu svrstani u 4 osnovne kategorije odnosno s obzirom na sljedeće kriterije:
1. Linija proizvoda (glavne zajedničke značajke proizvoda)
2. Mjesto nanošenja (mjesto nanošenja proizvoda: lice, dio oko očiju, usnice i sl.)
3. Vrsta proizvoda (oblik u kojem se nalaze pojedini proizvodi: losion, 24-satna njega, ampula, serum i sl.)
4. Učinak proizvoda (namjena proizvoda odn. što želimo njime ostvariti: hidratacija, anti-age, smirivanje crvenila i sl.)

Proizvodi su svrstani u 13 linija:

1. Cleansing
2. Ampule
3. Hydro Active
4. Vitamin Infusion
5. Procollagen
6. Beautygen
7. Timeless
8. Nutri Sensation
9. Performance 3D
10. Sensicode
11. Puricode
12. Elements of Nature
13. Specials

Kozmetika Dr. Grandel dostupna je u odabranim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i Müller trgovinama na Natur odjelu. Cijeli popis prodajnih mjesta možete vidjeti na linku.

Cijene variraju s obzirom na prodajno mjesto proizvoda. Informacije o cijeni možete dobiti od odabranog trgovca.

Pojedini proizvodi i linije detaljno su opisani na našem web shopu. Za više informacija obratite se na mail: info@grandevita.hr ili na instagram.

Pretplati se na naš newsletter

Saznaj sve novosti o Dr. Grandel proizvodima uključujući akcije, događaje i nove linije.