WE KNOW YOUR SKIN
Dr. Grandel Modeli

O nama

Dr. Grandel njemački je brend za njegu kože koji je već više od 75 godina predan razvoju visokokvalitetnih, inovativnih proizvoda za njegu kože. Osnovan 1947. godine od strane dr. Felixa Grandela, tvrtka je uvijek stavljala veliki naglasak na znanstvena istraživanja i korištenje prirodnih sastojaka za stvaranje učinkovitih i luksuznih rješenja za njegu kože.

U Dr. Grandelu vjerujemo da zdrava, blistava koža nije samo dobar izgled, već i dobar osjećaj. Zato su naši proizvodi osmišljeni da hrane i štite kožu, a istovremeno potiču osjećaj ugode i opuštenosti.

Naš opsežni asortiman proizvoda za njegu kože zadovoljava sve tipove kože i probleme, od kože protiv starenja do kože sklone aknama. Koristimo samo najkvalitetnije sastojke, kao što su vitamini, biljni ekstrakti i prirodna ulja, kako bismo osigurali da su naši proizvodi nježni, učinkoviti i sigurni za sve tipove kože.

U Dr. Grandelu posvećeni smo pružanju najboljeg mogućeg iskustva u njezi kože našim klijentima. Vjerujemo da je ljepota nešto više od kože, a naša predanost holističkom wellnessu odražava se u svemu što radimo. Ponosni smo što smo pouzdano ime u njezi kože i veselimo se nastavku pružanja inovativnih, učinkovitih i luksuznih rješenja za njegu kože našim kupcima u godinama koje dolaze.

15.000 kozmetičara diljem svijeta koriste kozmetiku Dr. Grandel u svom radu i sa dodirom kože prilikom samog tretmana stvaraju nezaboravne trenutke blagostanja i njege. Miris, tekstura, atraktivna ambalaža i učinkovitost proizvoda pružaju cjelovito, profesionalno iskustvo njege kože.

Uz njihovu široku ponudu proizvoda za njegu kože, Dr. Grandel nudi i liniju dodataka prehrani koji su osmišljeni za potporu općem zdravlju i dobrobiti. Ovi su dodaci formulirani s visokokvalitetnim sastojcima koji su pažljivo odabrani kako bi pružili potporu zdravlju tijela svaki dan.

Linija dodataka prehrani Dr. Grandel uključuje, među ostalim, proizvode poput vitamina, minerala, aminokiselina, probiotika i omega-3 masnih kiselina. Svaki je dodatak osmišljen tako da cilja na specifična područja zdravlja, kao što je potpora imunitetu, zdravlje zglobova i zdravlje probavnog sustava.

Sve u svemu, Dr. Grandel vjeruje da dobro zdravlje počinje iznutra prema van, a naši proizvodi dodataka prehrani osmišljeni su za podršku zdravom načinu života i nadopunjuju naše proizvode za njegu kože. Predani smo korištenju samo najkvalitetnijih sastojaka u našim dodacima prehrani, a naše formulacije potkrijepljene su znanstvenim istraživanjima kako bi se osigurala njihova učinkovitost.

Općenito, proizvodi dodataka prehrani Dr. Grandela prirodni su nastavak naše predanosti holističkom wellnessu i ponosni smo što ih možemo ponuditi kao dio našeg sveobuhvatnog pristupa zdravlju i ljepoti.

Nutri Sensation Linija Dr. Grandel

Pretplati se na naš newsletter

Saznaj sve novosti o Dr. Grandel proizvodima uključujući akcije, događaje i nove linije.