WE KNOW YOUR SKIN
Dr Grandel

AnxioFree

S pozitivom na negativnost i stres! AnxioFREE je prirodni, s istraživanjima potkrijepljen dodatak prehrani, koja pomaže, da  sveprisutnu neizvjesnost i posljedice koje sa sobom nose (stres, anksioznost, nemir, nesanica…), uzmemo u obzir s pozitivnim stavom. Pomaže u našem nastojanju, za psihičku stabilnost i da konstantno budemo najbolja verzija samog sebe.

Dodatne informacije

Volumen

30 tableta

18,79 

Na zalihi

Vrhunska kvaliteta
Službeni shop
Brza Dostava
Sigurna kupnja

Opis Proizvoda

AnxioFREE sadrži ekstrakt cvijeta kamilice (lat. Matricaria recutita) i vitamin B6 (doprinosi djelovanju živčanog sustava i za normalno psihološko djelovanje). Osim toga sadrži EP107™, klinički testiran u standardiziranom ekstraktu korijena američkog slamnika (lat. Echinacea angustifolia), koji raste u točno određenim oblicima i ima jedinstven profil alkamida. Razine (1,2) pokazuju da alkamidi koji sadrže EP107™ djeluju na endokanabinoidne receptore CB1, a bez ikakvih nuspojava.

EP107™ koji su razvili istraživači akademije znanosti u Mađarskoj i proizveden je u EU. Proizvod koji sadrži EP107™ koristi se ove vrste u SAD-u, gdje je također višestruko nagrađen u kategoriji dodataka prehrani.

Skupno odabrani sastojci dodataka prehrani AnxioFREE pomažu da u neizvjesnim satima odgovorimo na sve izazove koji su ispred nas.

Nekoliko istraživanja je potvrdilo učinkovitost EP107TM, ali mi ćemo se koncentrirati na jednu.

Dvostruko slijepa i placebom kontrolirano istraživanje sa 62 volontera, s povišenim, ali ne kliničkim razinama simptoma anksioznosti. Spielberger State Trait Anxiety Inventory (STAI) test na početku liječenja >45 bodova (povišena razina anksioznosti).

1. Double-blind placebo controlled trial of the anxiolytic effects of a standardized Echinacea extract József Haller1,2 | Laszlo Krecsak3 | János Zámbori4 2. The effect of Echinacea preparations in three laboratory tests of anxiety: comparison with chlordiazepoxide J. Haller, J. Hohmann, T.F. Freund

Echinacea angustifolia Radix Extr. (1:4-8)* 40 mg
Suhi ekstrakt cvijeta kamilice (Matricaria Recutita Flos Extr.) (1:4) 37,5 mg
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 0,21 mg (PDV** 15%)
*U obliku posebnog biljnog ekstrakta, EP107 TM, standardiziranog na jedinstveni sastojak.
**PDV – preporučeni dnevni unos

Ostali sastojci: mikrokristalna celuloza; dikalcijev fosfat; sredstvo za glaziranje: hidroksipropil metil celuloza, mikrokristalna celuloza, masne kiseline, magnezijeve soli masnih kiselina; umrežena natrijeva karboksimetilceluloza; magnezijeve soli masnih kiselina; silicij dioksid.

Primjena i doziranje: Odraslima se savjetuje uzimanje 2 tablete dnevno (ujutro i navečer), s malo tekućine, najmanje 2 tjedna.
Nemojte žvakati.
Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
Raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života iznimno su važni za zdravlje. Čuvati izvan dohvata djece.
Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svjetlosti u originalnom pakiranju.
Upozorenje: Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na Echinacea angustifolia, kamilicu i druge vrste obitelji Asteraceae/Compositae ili bilo koji drugi sastojak. Također se ne preporučuje korištenje proizvoda ako ste trudni (nakon 2. tromjesečja), dojite, imate rak, HIV infekciju, progresivne sistemske poremećaje ili uzimate imunosupresivne lijekove.
Ako se pojavi bilo kakva nuspojava, odmah se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Potpuno prirodno, bez sedativnog djelovanja, s EP107TM (EKSTRAKT AMERIČKE JAGODE), EKSTRAKTOM KAMILICE I VITAMINOM B6.

Slični proizvodi

Pretplati se na naš newsletter

Saznaj sve novosti o Dr. Grandel proizvodima uključujući akcije, događaje i nove linije.