WE KNOW YOUR SKIN
18 travnja, 2023

Fit kroz prijelazni period

Loše podnosite prijelazne periode? Proljetni umor? Prelazak na hladnije vrijeme?  To često nije lako kada svi oko vas šmrcaju i kašlju. Kako bi vam pomogao spojiti kraj s krajem, DR.GRANDEL vas uvodi u podršku imunološkom sustavu sa svojim malim pomagačima. Tako da bez problema planirajte uživati ​​u svim godišnjim dobima.

© Adobe Stock (123902547)

1. X-factor za netaknut obrambeni sustav*

Uzimate mnogo različitih proizvoda kako bi se zaštitili u prijelaznom periodu?

Neki kažu vitamin C, neki vitamin E. Ma najbolji ti je kompleks vitamina B! Drugi pak preporučuju razne mineralne tvari od magnezija, selena, bakra, cinka, molibdena do mangana ili kroma. A gdje su još i sve aminokiseline koje su neizostavne u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Što ako vam mi kažemo da postoji prah sa svim nabrojanim, u maksimalnim dnevnim dozama i pije se jednom dnevno tako da ga se  promiješa u čaši vode?

DR.GRANDEL AminoGran Immune je visokodozni, snažan i pouzdan dodatak prehrani.

U jednoj čaši dnevno, unesite potrebne količine vitamina, mineralnih tvari i aminokiselina jer naš imunološki sustav uvijek mora biti u stanju obraniti se od svakodnevnog stresa.

Ako uzmemo u obzir da su aminokiseline ključne za aktivaciju imunoloških stanica te središnji regulatori redoks ravnoteže unutar istih, bitne za stanični ciklus T-limfocita i proizvodnju citokina, AminoGran Immun predstavlja ”no brainer” odabir za prijelazni period. 

*Vitamini A, C, B6, B12 i folna kiselina, te elementi u tragovima cink, bakar i selen doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

2. Tegobe s grlom?

Priroda ima recept i za to: GRANOBIL pastile za grlo i ždrijelo.

Sadrži gumu akacije, koncentrat soka od kruške i ekstrakt šumskog lišaja ubran iz šuma planinskog pojasa. Prilikom otapanja u ustima, stvara se mukozni sloj koji djeluje protektivno, što predstavlja izvrstan odabir za govornike, pjevače i pušače kojima je normalna funkcija grla iznimno bitna.

Odlična je preporuka kod promuklosti i kašlja zbog svog blagotvornog djelovanja.

3. Egzotični vitamin C sa cinkom

Probajte topivu tabletu Cerole +Zn i osjetite raskoš okusa acerole sa 300 mg VITAMINA C, dok u isto vrijeme unesite preporučene dnevne doze mineralne tvari cink, koji osim uloge u otpornosti ima višestruke uloge u organizmu čovjeka. Kako bi se reklo ”dvije muhe jednim udarcem”.

4. Tjelesna aktivnost i potrebna podrška za vaše mišiće

Bez obzira što je hladniji, ili pak iznimno vrući period ispred vas ne smijemo zaboraviti biti tjelesno aktivni. Šetnja, trčanje, planinarenje, sport ili teretana bi trebali biti ”must do” tokom cijele godine bez obzira na godišnje doba.

 Međutim i tjelesna aktivnost osim svih benefita koje donosi našem tijelu i zdravlju, predstavlja dodatni napor. Zato je bitno pripremiti i organizam na napore koji slijede. Vaši mišići također trebaju podršku. Osim balansirane i pravilne prehrane potrebno im je dodatno potpomoći kako ne bi došlo do grčenja ili upale mišića.

DR.GRANDEL vam nudi GRANDEMAG DIRECT! Njegova formulacija od magnezijeva citrata je za direktnu konzumaciju, bez vode, a najbolje tek slijedi. S jednom vrećicom unosite 400 mg magnezija!

+ OKUS JE IZVRSTAN!

Zanimljivi članci

Što učiniti za problematičnu kožu?

Ako se na našoj koži pojavljuju prištići, pustule, miteseri i možda akne, razni čimbenici mogu biti odgovorni za uzrok problematične kože.

We know your skin, poznajete li vi svoju?

Prije nego se odlučite na njegu i kupnju kozmetike, morate se upoznati sa svojom kožom i saznati što joj je potrebno.

Što je kuperoza i što pomaže?

Crvene vene na nosu, na obrazima ili u dekolteu? Ovo bi mogla biti kuperoza. Kuperoza nije bolest već kozmetički problem.

Pretplati se na naš newsletter

Saznaj sve novosti o Dr. Grandel proizvodima uključujući akcije, događaje i nove linije.